Deep Democracy

Deep Democracy

Deep Democracy biedt een nieuwe kijk op besluitvorming en groepsdynamiek. De methodiek is in de jaren 90 door Myrna Lewis ontwikkeld in het bedrijfsleven van Zuid-Afrika en wordt sindsdien succesvol toegepast als krachtig instrument voor besluitvorming en conflictresolutie binnen groepen met een een uiteenlopende diversiteit.

Door het toepassen van de stappen van Deep Democracy wordt (de wijsheid van) het minderheidsstandpunt meegenomen in het meerderheidsbesluit. Deep Democracy maakt gebruik van zowel rationele als emotionele aspecten van het besluitvormingsproces in een groep. Het is een praktische manier om alle invalshoeken te benutten en daarmee het draagvlak voor het besluit te optimaliseren.

Marius heeft de training Deep Democracy level 1 gevolgd en zich verdiept in deze methode. PoelmannSleebe is geboeid door hoe mensen werken, samenwerken en zich ontwikkelen. Met behulp van Deep Democracy kunnen we u helpen om vastgelopen groepsprocessen weer op gang te brengen, boven water te krijgen wat er bij leden van een groep leeft, conflicten op te lossen en groepsenergie weer te laten stromen. Wij zijn er enthousiast over.

Geef een reactie

direct contact

Interesse om een gesprek aan te gaan, laat uw nummer achter en we zullen spoedig met u contact opnemen.

ons werk