Individuele coaching

Individuele coaching

Individuele coaching

Individuele coaching

Bij individuele coaching beginnen we meestal met een DISC-analyse. Dat is een assessment waarbij de gedrags- en communicatievoorkeuren van de betrokkene worden gemeten. De analyse geeft een goed beeld van persoonlijke drijfveren en laat ook zien in hoeverre de cliënt privé en op zijn werk goed in zijn vel zit. Verdere informatie over DISC vind je onder aan deze pagina.

Vervolgens brengen we je coachvraag in kaart. We zorgen ervoor dat deze concreet en helder is en maken afspraken over het aantal sessies dat nodig is om het gewenste doel te bereiken. Tijdens onze gesprekken maken we onder andere gebruik van ACT (Acceptance en Commitment Therapy), Clean Language en Systemisch werk.

We besteden aandacht aan je gedachten en overtuigingen en houden die tegen het licht. We kijken of daarin patronen te ontdekken zijn. We gaan opzoek naar het verlangen dat is verborgen onder oordelen en opvattingen. We willen bereiken dat je van moeten naar mogen en willen gaat. De vraag is steeds: wat leeft in jouw hart en hoe wil je dat vormgeven. We zijn betrokken, behulpzaam en waar nodig confronterend. We investeren in verbinding omdat echt contact een voorwaarde is om te groeien. Daar geloven we in en daarop mag je ons aanspreken.

Klik hier voor meer informatie over DISC-coaching aan de hand van een power point.

Share: