Vijf rittenkaart

Vijf rittenkaart

Misschien heeft u in uw werksituatie geen behoefte aan een langdurend coachtraject maar vindt u het wel prettig zo nu en dan te sparren met iemand van buiten uw organisatie. Iemand die uw situatie begrijpt en die als buitenstaander andere perspectieven aan uw eigen visie kan toevoegen. Het kan hierbij gaan om managementdilemma’s op gebied van personeel of organisatie, loopbaanvraagstukken of andere zaken die zich kunnen voordoen.

Wij kunnen in uw behoefte voorzien met onze vijf rittenkaart. Voor €450 (exclusief BTW) kunt vijf keer een uur lang met Ellen Sleebe of Marius Poelmann in gesprek gaan. De vijf rittenkaart die u koopt is een jaar geldig. Als extra bieden wij u hierbij direct bij aanvang een DISC-analyse aan waarmee u snel uw gedrags- en communicatievoordeuren in kaart kunt brengen. Deze analyse kan erg behulpzaam zijn bij uw dagelijks functioneren.

Heeft u interesse of denkt u dat dit aanbod voor een van uw medewerkers goed zou zijn? Mail naar info@poelmannsleebe.nl en we nemen direct contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: Ellen Sleebe: 0629462000, Marius Poelmann 0683965675.

Geef een reactie

direct contact

Interesse om een gesprek aan te gaan, laat uw nummer achter en we zullen spoedig met u contact opnemen.

ons werk